Ugo4it

Voorpagina

Algemene info

Agenda

Fotoimpressie

Ervaringen

Lid worden

Contact

Links

In de Pers

Sitemap


Inloggen


Lidnummer:

Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?Google

 
 • Pimp your looks met een andere kijk op make-up
  • Wat een heerlijke avond. Gezellig, leerzaam en alles op ons gemakje. Ik vond het ook leuk om naar de andere te kijken hoe ze aan freubelen waren. En niet te vergeten twee hele leuke visagisten, heel veel geduld en ze hadden er duidelijk ook zin in.
   En laten we eerlijk zijn, zijn we geen beauties geworden (zie foto's), alsof we dat nog niet waren. Afijn, een zeer geslaagde workshop.
 • Basis Digitale Fotografieworkshop
  • Dit was een fantastische workshop! Ik heb zo ontzettend veel geleerd vandaag. Precies zoals mijn voorgangster al schreef was het allemaal heel helder, nuttig en praktisch.
   Ik ben altijd al gek op fotograferen geweest maar na vanmiddag is het nog wat erger geworden. Ik heb net mijn camera weer uitgezet want ik zit al een uurtje hetzelfde lampje te fotograferen met en zonder levendige kleuren, met en zonder witbalans, met en zonder flits etc. etc. Dit is verslavend!
   En dat allemaal voor een fles omfietswijn.

   Ook ik doe natuurlijk heeeel graag mee met een eventuele workshop fotobewerking!

 • Flirten dat kan jij toch ook?
  • Flirten het leek me zo moeilijk, maar eigenlijk viel het me erg mee. Ik heb een stuk van Utrecht kunnen(moeten) doorkruizen om uiteindelijk op de goede plek aan te komen. Even dacht ik nog zal ik terug gaan maar gelukkig niet gedaan. Ik wilde nu eenmaal leren hoe ik moet flirten.
   De groep was super. Gezellig ,vrolijk en heerlijk gelachen. Leuk dat ik op z'n eerste workshop zoveel leuke en gezellige mensen tegen ben gekomen. Ik ben natuurlijk meteen lid geworden. Ruiken,voelen, luisteren,en door hummen ontdekten we wat leuk mooi of opvallend was. Aan het eind zijn we nog even lekker wat wezen drinken. Een leuke afsluiting. Volgende keer, doe ik zeker weer mee!
 • Klassieke muziek
  • Het was gisteravond een leuke/leerzame cursus. Na uitleg toch met "andere" oren naar voor mij bekende muziek geluisterd. Ik ga onmiddelijk mijn klassieke collectie, die sinds de verbouwing (3 jaar geleden) nog in dozen staat te voorschijn halen
 • Speksteen
  • Ik vond het een superleuke dag en prima verzorgd allemaal. Wim is erg aardig. Mijn mannentorso prijkt op het dressoir (voorlopig). • Koninginnedag 2007
  • Het was weer een heel gezellige dag, leuke sfeer in de stad, mooi weer, leuk gezelschap, drankje, hapje op z'n tijd, wat wil je nog meer!! En dat vlaggetje was een uitkomst, niemand kwijt geraakt!!
 • Oud en Nieuw 06/07
  • Ik vond het gisteren ERG gezellig en heb me echt prima vermaakt. Van tevoren dacht ik dat het geen makkelijke avond zou worden voor mij, dank zij jullie allemaal werd dat het wel. Hoewel ik echt doorweekt bij Hans aankwam warmde ik al snel weer op door de lekkere hapjes en drankjes. De avond vloog echt om. Erg leuk dat we toch nog even hebben gedanst
   Het vuurwerk en de sfeer bij de Nieuwmarkt vond ik echt geweldig. Wat een mooi (en langdurig!) vuurwerk, wat een saamhorigheid binnen de club. Fantastisch!
   Allemaal bedankt voor deze bijzondere avond
  • "Wat heb ik een fijne avond gehad"
   Gastvrijheid was top
   Leuke lieve mensen ontmoet
   Amsterdam zoals ik het niet kende
   Voel me thuis bij Ugo4it
  • Ik heb genoten van de avond, leuke mensen ontmoet en een geweldige afsluiting gehad met mooi vuurwerk. Dank jullie allemaal voor deze bijzondere overgang van 2006 naar 2007. En dat we er met z´n allen een heel gezellig jaar van mogen maken.

 • Museumnacht 2006
  • Het was een geweldige avond. Anita had een gevarieerd en avondvullend programma samengesteld. We konden genieten van kunst, cultuur en architectuur.

   Na het bezoek aan de synagoge ben ik met Frans gaan lopen richting het Tropenmuseum. Onderweg zijn we gestopt bij de Hortus Botanicus waar we in de kas rupsen en nachtvlinders van dichtbij konden bekijken. Hierna naar het Tropenmuseum waar Debbie en Tom ook naar toe waren gegaan. Er trad een band op die Zuidamerikaanse muziek speelde. Het klonk erg swingend maar was vrij vroeg afgelopen (rond 01:45).
  • Voor de eerste keer de Museumnacht meegemaakt en ik vond het ontzettend leuk, met de synagoge als hoogtepunt, prachtig al die brandende kaarsen. Een leuk gevarieerd programma, goede sfeer in de musea en op straat, kortom een bijzonder geslaagde avond.
 • Koninginnedag 2006
  • Ik heb weer bijzonder genoten van Koninginnedag. De boottocht met Bea & Bea. Even dansen op het Rembrandtsplein. De Prinsengracht is altijd weer leuk met al die bootjes en de Jordaan. Leuk hoor met zo'n grote groep. En het weer was gewoon weer fantastisch, wat een geluksvogels zijn wij toch, helemaal als je ziet wat er op het pluutje van Bea is terechtgekomen.
 • Sail 2005
  • Wat een ontzettend geslaagde dag! Het was geweldig weer, we hadden een goede schipper, die ons prima door de drukte heeft geloodsd en we hadden een ontzettend leuke groep bij elkaar. We hebben bijna alle grote schepen gezien, behalve degene die voorbij zijn gegaan tijdens onze plaspauze. Ook kwamen er hele bijzondere kleine bootjes, of vreemd uitgedoste bootjes voorbij. Op sommige boten werd flink gefeest, op andere heerlijk geluierd of gewoon leuk gebabbeld zoals bij ons. Hoewel er ook twee mensen op het puntje heerlijk hebben liggen luieren! ;-) De zon scheen de hele dag, dus er werd flink gesmeerd en ondanks dat waren er toch aardig wat rode gezichten te zien. Bijna iedereen had lekkere hapjes meegenomen die de boot rondgingen en aan het eind van de dag was iedereen zeer te spreken over deze zeer geslaagde dag. Met een groot deel van de groep zijn we nog door de file's heen geworsteld naar IJburg waar we op Blijburg een hapje hebben gegeten om een leuke dag op een gezellige wijze af te sluiten. • Relatieplanet Singlefeest
  • Ik moet zeggen dat ik me weer geweldig vermaakt heb. Eerst een hele poos in de salsazaal gedanst met een surinaamse heer, maar toen hij dacht dat we meteen verkering hadden ben ik maar weer eens gaan wandelen. Toen kwam ik Hans nog even tegen en zag Kartinka op het grote balkon staan, maar daarna heb ik niemand van de club meer gezien. Zelf ben ik de housezaal ingegaan en daar ben ik tot sluiten gebleven, dat was een aardig voorproefje voor het feest waar ik vanavond weer heen ga!
 • Swingsteesjun Gouwe Ouwe
  • Geen foto's maar wel een avond vol plezier op heerlijke gouwe ouwe.
   We hebben lekker mee staan brullen op Paradise bij the dashbordlight en roll over lay down en meer van dat soort heerlijke nummers. Uiteraard waren aan het eind van de avond de voetjes aardig versleten, maar dat mag de pret niet drukken.
   Ik blijf het een leuke tent vinden.
 • Dreamgirls de film en het concert
  • Het enige nadeel van de film vind ik wel dat het gewoon niet lang genoeg duurde. Ik wil méér, méér, méér!
   Er mag van mij best nog wel een uur aangeplakt worden hoor.
   Oleta Adams vond ik heel speciaal.
   Cor Bakker en band spelen de intro van 'Get ready couse here I come', met duidelijk heel veel plezier, langzaam opbouwend en dan komt er van achter in de zaal door het middenpad zo'n klein fréle vrouwtje aanlopen in een zwarte jurk met glittertjes, onderweg wat fans knuffelend en handkusjes in ontvangst nemend. Dat kan allemaal want de sfeer is heel relaxed.
   Maar dan begint ze te zingen en mán, wat een grote stem uit zo'n klein lijfje!
   Ik heb uit volle borst staan meezingen (sorry buurvrouwen!) en staan swingen.
 • Stappen in Amsterdam
  • Ik vond het een superleuke avond. Wat hebben we een lol gehad toch? Bolle Jan, altijd gezellig. Ben nog steeds niet "boven Jet" maar dat plezier van gisterenavond nemen ze me niet meer af.
  • hele leuke avond gehad. ik ken inmiddels alle frogers/ borsato's/ nederlands "schlagers'" na 2 dagen cafe bolle jan. niet mijn smaak , maar in dit cafe goed te verteren en mee te bleeeeeeeren

 • Lexa single party
  • claudia en ikke hebben isabella een lift gegeven, zij woont toch in de buurt dus graag gedaan. het was 3 kwartier rijden, en daar zag ik best tegenop, vooral de terugweg. maar met 3 dames in een auto is die tijd zo volgekletst. ook na drieeen s'nachts. we heben een topavond gehad: om de band heel veel gelachen, lekker meegebruld op alle liedjes, veel gedanst, bijdenhand lopen doen, lol getrapt, dat enge hok met die agressieve housers geprobeerd en daarna vermeden (jij niet he niels?) , wél het jordaans café gevonden, overal even gezeten en gekeken, en heel erg druk bezig geweest met feest vieren. af en toe kwamen we debbie weer es tegen, of zagen we niels langsstuiteren of isabella. de rest heb ik ook niet meer terugezien, maar die (her) kende ik dan ook niet.
   het was een heerlijk feest, echt voor herhaling vatbaar! het is zo'n soort feest waar je ook in je eentje een hele leuke tijd hebt, want iedereen danst en praat met iedereen.
   tópavond! jullie hebben wat gemist hoor.
 • Casablanca
  • Het was weer heel gezellig in Casablanca, helaas moest ik zo rond een uur of twee toch afscheid nemen om vandaag weer op tijd op te staan voor de volgende activiteit. We hebben Ludo twee keer zien zingen, de eerste keer werd hij begeleid door een man die het niet kon laten ook de microfoon ter hand te nemen bij dat nummer en de tweede keer zong hij samen met Reina. Ook Mirjam en Richard hadden een nummer aangevraagd, maar helaas heb ik dat niet mee mogen maken, want we gingen weg voor ze opgeroepen werden. Ik heb een poging gedaan in die gezellige drukte wat foto's te maken, maar er zijn er ook heel wat mislukt helaas. Toch kun je wel zien dat het gezellig was. Margaret en Hennie waren kennis komen maken en hadden het ook prima naar hun zin, kortom een gezellig avondje uit.
 • 90er jaren party Hotel Arena
  • Het was erg druk maar wel super gezellig iedereen die daar binnen aanwezig is leek het naar hun zin te hebben, en er is geen enkel opstandje geweest wat je tegenwoordig wel steeds vaker hoort...alleen bij deze party met 90er jaren muziek is 90 van de 100% mensen lekker aan het meezingen, op de muziek van toen. Ook zijn het veelal mensen van rond onze leeftijd die daar komen, laten we zeggen wat meer volwassen
 • Jamie Cullum's Picknick
  • Ik was er ook en heb erg genoten. Prachtig weer, gezellige sfeer en leuke muziek. Ik had zelfs nog niet eerder van hem gehoord. Het was een buitenkansje. Gezellig ook met jullie allemaal.
 • Dansen in de Ufot
  • jullie hebben echt een superleuke avond gemist. Wat is het publiek in de Ufot er op vooruit gegaan zeg. Veel leuke, vlotte en vooral relaxte mensen en heerlijke muziek. We hebben veel gedanst en weinig gezeten, wel goed rondgekeken, want er was genoeg te zien. We hebben een hele leuke avond gehad en ik moet zeggen dat het zeker voor herhaling vatbaar is. Dus nog even geduld, maar het komt zeker weer op het programma.
  • Helemaal mee eens Debbie, ik had zo m'n bedenkingen maar het is me 100% meegevallen. De club zelf ziet er goed uit, leuk met die bovenzaal waar je even kunt relaxen en gratis hapjes kunt eten, leuke mensen en goeie sfeer. Natuurlijk is het kijken en bekeken worden, maar in een zeer relaxte sfeer. Prima naar m'n zin gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!! • Lastminute Martijn Oosterhuis
  • Ja, dit was echt een voltreffer! Deze man is leuk!
   Ondanks een ontstoken kaak heb ik aan een stuk door zitten lachen. Het zou me echt niet verwonderen als Martijn Oosterhuis binnen een tijdje heel beroemd is. En dan hebben wij hem lekker al gezien
   Het lastminute theater blijft een geweldig leuke activiteit. Volgende keer weer?
  • Na lange tijd weer eens genoten van een heerlijk avondje cabaret. Knap van Martijn Oosterhuis om met zo weinig hulpmiddelen en decorstukken het publiek zo'n anderhalf uur te boeien. Voor en na de voorstelling was het leuk om met elkaar wat te drinken in een ontspannen sfeer. Kortom een geslaagd avondje uit in Amstelveen !
 • Youp van 't Hek
  • Het was een geweldige voorstelling. Joep was helemaal op dreef. Ik heb echt genoten en heel veel gelachen. Het einde was zeer verrassend en origineel. Ik wil niet teveel vertellen want misschien zijn er nog mensen die naar de voorstelling willen. Ik kan het in ieder geval iedereen aanraden want het is een avondje puur ontspannen.
  • Ik heb ook genoten. Ik heb al een paar voorstellingen van hem gezien, maar hij blijft leuk.
   Ik vind het theater ook zo goed georganiseerd, drankje en garderobe zitten in de prijs, je bent echt een avondje uit.
   Het slot was hilarisch.
 • Lastminute theater
  • Leuk z'n voorstelling waar je eigenlijk niet op ingesteld hebt. Het eerste gedeelte heb ik het meest genoten en gelachen, niet alleen om het toneelstuk maar ook om een persoon van het plubliek.
   Zelfs een persoon van het toneelgezelschap moest even lachen en even stoppen. Leuk dat dat ook nog lukt. Het tweede gedeelte was minder om te lachen eingenlijk helemaal niet. Ik moest erg wennen aan de manier waarop ze uitdrukking gaven aan hun doel. Maar al met al erg leuk, ook om met z'n allen lekker uit te zijn. De volgende keer ga ik zeker weer mee. Ik hed echt een uit gevoel.
 • Closer
  • We hadden een hele leuke keus gemaakt en we hebben dus ook genoten van de voorstelling. Het is zeker de moeite waard om naar Closer te gaan kijken als je de kans krijgt, je zult een hele leuke avond hebben.
  • De voorstelling was zeer de moeite waard. Een boeiend verhaal met grappige momenten en goede acteurs/actrices. Na de voorstelling hebben we nog een drankje genomen. Een aantal mensen wilden uiteindelijk de laatste tram nog halen dus we zijn niet tot diep in de nacht doorgegaan maar dat hoeft ook niet altijd.

 • Amsterdamsebos Theater
  • Echt een aanrader. Wie het niet heeft/gaat zien mist echt iets. Heel boeiend, grappig, en goed geacteerd. En een leuk verhaal. Kortom het duurde wel 2,5 uur maar ik was de hele tijd geboeid.
   En heerlijk gegeten vooraf. Recepten komen nog in het receptenforum.
 • Slagerij van Kampen
  • We hadden hele goede plaatsen en de show was geweldig. Soms vond ik het wel jammer dat ze niet naturel spelen en zelfs electronische muziek tussendoor hebben, maar het was hoe dan ook soms echt indrukwekkend. Een show die zeer de moeite waard is!
 • Finalisten Leids Cabaret Festival
  • de finalisten waren erg leuk. Willemijn Smeets beet het spits af. Een prachtige, heldere, breekbare stem. Als zangeres zou ze het ook niet slecht doen. Zij besprak en bezong de liefdes in haar leven, vooral haar grote liefde. Die een hartsvriendin had, en -zó léuk-, hij woont ermee samen, is er zelfs mee getrouwd en heeft drie kinderen.
   Aan Ralph (met 'ph' van zuurgraad) moest ik even wennen: uit de verte leek het een man flink op leeftijd. Een degelijk pak aan en zijn flessenmuseum showend. Hij nam zichzelf flink op de korrel, en deed dat op een erg leuke manier. Vooral zijn lied 'ik lig als lijk in de gang' was erg hilarisch.
   Tot slot Samba Schutte, niet te verwarren met Simba. Stak er duidelijk met kop en schouders bovenuit, was dan ook de winnaar. Besprak zijn 'moeilijke' keuze tussen islam en christendom (5 x naar de moskee of alleen naar de kerk als je moet biechten??!!). En liet aan de hand van de expressieve Afrikaanse regendans zien dat hij na een week Nederland daar toch wel erg moe van werd ;-) Een geslaagde avond
 • Vrienden van Amstel
  • Ja dat was weer ouderwets genieten, wat een feest is zoiets toch altijd. Het hele Ahoy ging uit zijn dak op bepaalde nummers van De Dijk, Van Dikhout, Xander, Trijntje, Rob de Nijs en nog veel meer te gekke artiesten.
 • Freek de Jonge
  • Hij begon achter het gordijn en sprak ons toe door een heel klein gaatje. Het was het gaatje waar de artiesten vroeger doorheen gluurden. Geleidelijk werd er meer zichtbaar. Het podium stond vol met oude rekwisieten. Een kleine monitor met afstandbediening werd aangesleept voor mensen die Freek niet achter de vleugel zouden kunnen zien. Een heel gezoek en gedoe: maar uiteindelijk had Freek z'n positie gevonden. En we waren inmiddels ook weer heel wat lachbuien verder. Nadat de Ugo4it-leden elkaar na de voorstelling weer hadden gevonden, hebben we nog even nagekletst aan een tafeltje met z'n bijna allen (ééntje was verstandig en ging vroeg naar bed ;-)). Freek stond nog onder de aanwezigen en Reina vroeg nog naar de brief die zij hem had gestuurd. Helaas wassie nooit aangekomen .......... zucht ;-) • De Goudfazant
  • De Goudfazant is een bijzondere locatie om te gaan eten. Gelegen aan de overkant van het IJ biedt het een prachtig uitzicht op de 'skyline' van Amsterdam. Met name als je 's zomers buiten op het terras kunt zitten kun je hier van genieten. Het restaurant is gevestigd in een grote loods of misschien was het een fabriekshal. Ruimte genoeg dus voor grote groepen. Het was er gezellig druk. De menukaart was niet al te uitgebreid maar volgens mij heeft iedereen een goede keuze naar zijn/haar smaak kunnen maken. We waren in totaal met 11 personen. Een geslaagde activiteit.
 • Zelf chocolade maken
  • Het was een ontzettend leuke avond. We werden ontvangen met koffie en bonbons, een goed begin. Na een filmpje over de hele chocoladeproductie en uitleg van Frits van Noppen mochten we beginnen met het maken van een chocoladehart, eerst decoreren als je dat wilde (kon ook later) en dan de vloeibare chocola in het plastic hart laten lopen, hart omdraaien en het teveel er weer uit laten lopen, chocolade laten opstijven in de koelkast en dan nog een laagje. Daarna gingen de harten weer de koelkast in. In die tussentijd konden we onze creativiteit botvieren met het maken van grote chocolaatjes. Eerst met kleine spuitzakjes je decoratie aanbrengen en daarna met een grote spuitzak de malletjes vullen met witte, melk of pure chocolade en hard laten worden. Daarna kregen we allemaal een stukje marsepein dat we plat moesten maken. Met allerlei leuke stekertjes kon je daar figuurtjes van maken die dan weer door de warme chocolade van je keuze kon worden gehaald en ontstonden er bonbons die je ook weer leuk kon decoreren. Het lijkt allemaal erg makkelijk, maar om er geen rommeltje van te maken moet je toch echt wel opletten. We waren allemaal echt geconcentreerd bezig. Het was 'hard' werken om alles op tijd klaar te krijgen maar ontzettend leuk om te doen.
   De workshop was heel goed verzorgd en zeker leuk om nog eens op de agenda te zetten.
 • Wokking
  • Het was een heel gezellige avond, met leuke mensen en lekker eten, de bediening was zeker ook goed en alles werd keurig verzorgd. Na het eten zijn we nog met een groepje de kroeg in gegaan waar ze heerlijk 60er en 70er jaren muziek draaide, dus we hebben gewoon een hele geslaagde avond gehad.

 • Kerstdinner 2006
  • Het was 2de kerstdag 2006, ik weet het nog zo goed.
   Die ene flat was vol.

   Whow wat was het enorm gezellig. Alle heerlijke gerechten, de gezelligheid en niet te vergeten alle dames die zich in hun mooie kleren hadden gestoken. Wat is het toch heerlijk om z'n top avond met z'n allen te hebben. Tevens niet op te hoeven letten of ik een date kandidaat ben of dat ik stiekem al die vrouwen (een hele klus) moet bespieden of daar een kandidate bij zit waar ik dan mee zal kunnen gaan daten.
   Onze club is er een met hele leuke kwaliteiten en daar hebben we allemaal behoefte aan, gezellig met elkaar leuke dingen doen.
   Iedereen heel erg bedankt voor zijn/haar inzet en vooral natuurlijk de gastvrouw, die het toch extra druk had.
 • BBQ bij Debbie
  • Zoals we gewend zijn van Debbie was ook dit weer tot in de puntjes geregeld!

   Lekker eten en drinken en gezellig kletsen, lachen en een beetje plagen :-)))))
   Echt helemaal top hoor!

   bedankt Debbie - bedankt Ugo4it!
 • Teppanyaki in het Okura
  • Wat een heerlijke maaltijd was het zeg! Al die gangen die opgediend werden, er leek geen eind aan te komen en de manier waarop het vlak voor je neus klaar gemaakt wordt is ook erg leuk om mee te maken. We hadden gewoon drie verschillende koks aan tafel, wat een decadentie he? Maar we hebben er met volle teugen van genoten en het werd later en later, tot we uiteindelijk de laatste gasten in het restaurant waren en we boven in de bar niet eens meer terecht konden voor een afzakkertje!
  • Nou ik heb met mijn vingertjes wel een paar hapjes weg zitten peuzelen hoor. Het was een geweldige ervaring, decadentie ten top. Ik vond het ook wel erg veel eten, bij de derde gang dacht ik, oh jee en er komen er nog twee. En wat een uitzicht vanaf de 23e, daarvoor zou je alleen al een drankje gaan drinken.

 • Catharijneconvent en Koninginnenacht
  • hallo alle deelnemers aan de Koninginnenacht.
   Gisteren voor het eerst, als nieuw lid, meegegaan en ik heb een top-dag gehad.
   Bedankt allemaal, ik voelde me echt heel welkom!
   Nu sta ik op het punt naar Amsterdam te gaan en ik ga ervan uit, dat het weer net gezellig wordt.
  • Ja, het was een leuke dag. En Gertie, volgens mij ga je het leuk vinden bij de club.
 • De Stad en de Sultan
  • het was een heel leuke middag, de tentoonstelling was prachtig opgezet en de rondleiding zeker een toevoeging. Een echte aanrader voor wie nog niet geweest is.
 • Tentoonstelling Schitterend glas
  • Het was vandaag echt weer om de middag door te brengen in een museum. Met de interessante tentoonstelling "Schitterend glas" en de rest wat het museum voor Oudheden te bieden had, bleek dat echt geen straf :D. Na zo'n leuk en interessant museumbezoek gaat m'n museumjaarkaart vanaf nu vaker gebruikt worden.
   Daarna gezellig geborreld in een nabij het museum gelegen kroegje en lekker gegeten in een leuk restaurantje onder het stadhuis. Ik vond het een zeer geslaagde zondag met een gezellige club mensen, waarvoor allen dank en Anita speciaal dank voor de organisatie! Tot de volgende keer

 • Bodies The exhibition
  • Net terug van een wel heel bijzondere tentoonstelling, ongelooflijk.
   Ik heb nog nooit mensen zo aandachtig naar tentoongestelde voorwerpen zien kijken (mag je dat zo zeggen)
   Het was een zeer diepgaande anatomieles. Over de huidlagen, bloedsomloop, spier/bottenstelsel, organen, zenuwstelsel, spijsvertering, voortplanting en alles wat met het menselijk lichaam te maken heeft. De opzet is heel mooi. Ik hoorde iemand zeggen: "als je dit ziet ga je toch in god geloven". Voor mensen die nog aarzelen zou ik zeggen ga er naar toe. Het was wel heel druk, dus beter een andere dag dan een weekenddag, of 'smorgens heel vroeg gaan. Daarna nog met een groepje wat gaan drinken in de Nes.
 • Comeniusmuseum en het Muiderslot
  • Het bezoek aan het Comeniusmuseum was zeer de moeite waard. Comenius van oorsprong en Tsjech vluchtte in 1656 naar Nederland, hij is in Nederland vooral bekend als pedagoog, daarnaast was hij ook theoloog, filosoof.
   Wat is Naarden Vesting een leuk stadje, zeker een aanrader.
   Na de koffie met appeltaart genuttigd in een wel zeer mooi ingericht grand cafe, zijn we naar het Muiderslot gegaan, aldaar kregen wij een zeer interessante rondleiding door een groot deel van het slot, zo hebben we o.m. het slaapvertrek, de eetkamer, de keuken, de Ridderzaal en de ontvangstkamer bezocht. Tot slot hebben we deze boeiende dag afgesloten met een bezoek aan cafe restaurant Graaf Floris. • Een aantal reacties op diverse maandborrels
  • Aha, de februaridip,dat was de de rede dat ik eigenlijk geen zin had, m'n batterij is ontladen. haha. Dat is nu wel weer over, ik heb enorm genoten. Kwam ik ook nog een bekende tegen, Hans, zeer verbaasd dat ik hem hier trof. Lekker geklets met Diana en met Ingrid. We, Hans, Ingrid en ik, waren de laatsten die om 02.30 uur uiteindelijk afscheid namen. Het was top en nu ben ik weer energiek, batterij weer opgeladen.
   Dus vast een tip voor volgend jaar, ook als je geen zin hebt ga gewoon, dan krijg je vast wat ik ook had een opleving.
  • Dag allemaal. Ik vond het super gezellig. Begin al een beetje te wennen. Allemaal aardige mensen, je hoort eens wat anders, echt heel leuk. En Debbie, wederom komplimenten voor de leuke foto's. Je bent een echte gastvrouw. Tot snel.
  • Tjonge wat een grote groep hadden we vandaag en wat een hoop nieuwe gezichten weer. Het enthousiasme was weer groot en iedereen had het enorm naar de zin. Ik heb niet geteld hoeveel mensen er waren, maar het waren er behoorlijk veel!
  • He Tom jij moet een topavond gehad hebben, met zoveel aandacht van al dat vrouwelijke schoon. Komt door dat lekkere luchtje, Mmmmmm.
   Het was een hele leuke avond met dit keer wel heel veel leuke nieuwe mensen.
  • Lindaa, alles is goed gegaan toen ik wegging hoor! Het was oergezellig gisterenavond. Ik begin me steeds meer thuis te voelen bj de club.
  • ik heb ook een leuke avond gehad in east of eden. ben niet zo'n bar-type, dus vond het na elven wel weer mooi geweest. maar wel leuk met verschillende mensen gekletst. altijd gezellig, zo'n borrel!
  • Ook ik heb het erg naar mijn zin gehad op de Maandborrel afgelopen Zaterdag, gezellig met KarinV en Katinka staan kletsen over van alles en nogwat en toen deze dames weg waren nog even met Jacqueline / Lindaa ect. staan praten, wat ook erg gezellig was. Voor de rest die ik vergeten ben te vermelde bedankt voor de gezellige avond en tot gauw.
  • Deze keer was het wat minder druk, maar zeker niet minder gezellig. Ook nu weer een heel aantal nieuwe mensen waarvan Richard ter plekke lid is geworden.
  • Vond het erg gezellig! Veel mensen gesproken, helaas niet allemaal maar dat is ook onmogelijk met zo'n grote opkomst!
  • Ik vond het weer erg gezellig, met veel mensen gesproken. Echter niet met iedereen, jammer! Volgende keer weer een kans.
  • Wat een heerlijke avond en wat een leuke mensen en een gezellige borrel. Wel jammer dat we zo heerlijk zaten, want daardoor heeft lang niet iedereen met elkaar gesproken, maar gingen de gesprekken wel weer wat dieper dan het oppervlakkige. We hebben tot kwart voor drie op het terras gezeten zonder het ook maar een beetje koud te krijgen.
  • Het was zeker gezellig. En weer wat nieuwe gezichten leren kennen. Het was inderdaad wat lastig om met iedereen te babbelen. Een volgende keer hopelijk wel.
  • hier mijn bijdrage (enneh... bijna altijd incl. typfouten hoor)gisteravond was mijn eerste kennismaking met de club. toch wel zenuwachtig (want wat kon ik verwachten???) naar east of eden gegaan. een door mij enthousiast gemaakte vriendin wilde eigenlijk ook meegaan, maar belde op het laatste moment af. nevermind, stoute slippers aangedrokken en hup! het hielp dat ik daar vroeger ook wel eens kwam. leuke plek, lekker groot terras en wat belangrijk is: gratis parkeren!
   goed opgevangen door debbie, handjes geschud (oeps! alle namen meteen weer vergeten) en ik ben maar op een stoel in een veilig hoekje neergeploft. meteen al leuk zitten praten (en katten) met mijn buurman(nen). later op de avond ging men wat meer van stoel wisselen en heb ik met nog meer mensen gesprekjes gevoerd, wat ik anders nooit zou durven. voel me meestal wat verloren in een grote groep. heb me een beetje misdragen door flirt-tips uit te delen. tja... ik ben soms baldadig en bijdehand.
   ik heb een hele leuke avond gehad, veel gepraat en flink gelachen. ik voelde me op mijn gemak.
   dank jullie voor een gezellige relaxte avond. beetje moe van alle indrukken rond 01.00 weer naar huis gegaan. en me vanmorgen meteen ingeschreven. leuke groep mensen zijn jullie, eh...wij!
  • wat een gezellige borrel was het en leuk dat er zoveel mensen waren. Leuk Katinka dat je gelijk lid bent geworden. Welkom bij de club!!
  • Wat was het gezellig en wat was het lekker weer!!!!! Het was ook weer eens een grote opkomst, ook veel nieuwe mensen en onze Henk was er weer, leuk hoor!!!
   De foto's vind ik erg goed geworden hoor!!! • Wandeling Kennemerduinen
  • wat een mooie wandeling was het gisteren. afwisselend landschap. en ja de "afstekers" hebben het wild dus gemist: hooglanders, een ree en een kudde "wilde"paarden. Volgende keer dus niet meer een kortere weg nemen he
   Hans bedankt voor de organisatie.
 • Blokarten
  • het was een heerlijke middag, er stond een aardig windje (windkracht 4 a 5) waardoor je met de kart een aardige snelheid kon halen (wel zo'n 30 km/u) en na een beetje oefenen en een paar keer omslaan (de mensen van Summit moesten je dan weer overeind zetten om verder te kunnen gaan) ging het bochten maken ook aardig. Daarnaast moest je zo nu en dan goed opletten dat je niet in botsing kwam met diegenen die je weer tegemoet kwamen. Het was erg leuk om te doen en ik voelde me best wel een beetje stoer.
 • Oudegein & IJsselstein wandeling
  • Een leuke afwisselende wandeling, het lijkt wel klein Artis met al die beestjes.
   Het was een heerlijk dagje en de koffie vanmorgen echt een ontdekking, leuke foto's weer.
 • Twilight bowlen en onbeperkt eten bij Knijn
  • veel verschillende werptechnieken gezien, varierend van "oeps, nou laat ik de bal vallen', tot 'ik geef hem zo'n gruwelijke achterhandse gooi mee dat alle pins van angst omvallen".
   ik heb me gisteravond prima vermaakt. beetje schor van het aanmoedigingen schreeuwen (het is namelijk heel erg móeilijk om die bal precies tússen 2 pins door te laten rollen hoor!) en mijn werphand heeft nu 3 afgebroken nagels. maar echt vreselijk gelachen! helemaal leuk als alle lichten uitgaan en de disco aan. ga je vanzelf op de beat meestuiteren (nee, niet met de ballen!) lekker gegeten (veel te veel) en leuk gekletst.
   altijd leuk om mee te maken dat zon groep mensen, die elkaar nooit eerder heben gesproken, aan het einde als vrienden uit elkaar gaan.

 • Skien in Snowworld
  • Ik vond het een fijne avond in Snowworld. Er waren live dj's die de sfeer er met behoorlijk wat verbaal geweld in brachten.
   Beetje vreemd met die "kinderski's" aan je voeten. Ik heb eerder les gekregen met gewone ski's. Een paar duidelijke aanwijzingen van Lex kwamen gisterenavond bij het snowbladen goed van pas. Toch weer wat bijgeleerd dat goed bruikbaar zal zijn voor de vakantie. Ook weet ik nu dat ik ruim voldoende lekker warme kleding moet meenemen. Op de bergen van Kitzbuheler Alpen was het gisteren -/- 12 graden en het kan (zelfs in de tweede helft van maart) nog kouder worden!! Als je je goed aankleed en lekker actief in de weer bent is er natuurlijk niets aan de hand en schijn je dat zelfs niet door te hebben.
 • Skateles door subclubleider Jur
  • Het was erg leuk om op deze manier allerlei simpele oefeningetjes te doen om zodoende je techniek te verbeteren. Ik ben wel benieuwd of ik morgen niet met spierpijn loop.
  • Ja vond het ook leuk om les te krijgen van je Jur.....
   En spierpijn viel reuze mee..
   Bedankt nog en tot gauw.
  • Jeetje, wat gaan we hard vooruit met al die aanwijzingen van Jur. Zo kun je wel merken dat je het toch wel nodig hebt om vooruit te kunnen gaan! We hebben er allemaal heel veel lol in om les van Jur te krijgen en hopen eigenlijk dat er snel wat mensen aan sluiten die het ook willen leren zodat we een beetje gelijk op kunnen gaan!
  • Wat hebben we gisterenavond veel geleerd van Jur, fijn dat hij het ons allemaal wil bijbrengen en wat leuk dat we terzijnertijd allerlei mooie tochten kunnen gaan maken. Ik kan ook iedereen die maar een beetje interesse heeft aanraden om te beginnen en wel NU!!!! Jur nogmaals bedankt.
  • Zo professioneel skateles krijgen had ik niet verwacht. Ik had mijzelf al meerdere jaren voorgenomen om skateles te nemen maar bij dat voornemen bleef het steken. Nu krijgen we dit zomaar aangedragen. Hartstikke leuk en leerzaam. Bedankt Jur en tot de volgende skate les
 • Fietsclub
  • Afgelopen zondag hebben we ondanks het minder fraaie weer een leuke fietstocht gemaakt van ca 55 km. Vanaf Alkmaar zijn we naar Bergen gefietst en verder door de duinen naar Camperduin. Langs de zeekant van de Hondsbossche Zeewering door naar Petten lekker voor de wind en vervolgens aan de luwe zijde weer terug. In Schoorl maakten we een stop en konden daar bij het hoge duin genieten van een welverdiende pannenkoek Ondertussen begon het te regenen en dat hield aan,zodat het de laatste 10 km naar Alkmaar en al vele kilometers in de benen te hebben echt afzien was,....
 • Wintersport 2006
  • We zijn weer terug na een weekje pret in de sneeuw! We hebben prachtig weer gehad en de sneeuw was geweldig, we hebben dus erg veel geluk gehad. Het verblijf was zeer aangenaam, het eten goed en Els en ik hadden een van de beste kamers met bad. De andere gasten waren zeer aangenaam gezelschap en iedereen heeft zich kostelijk geamuseerd. Els heeft in een week tijd leren bladen en ging op haar laatste dag zelfs van de zwarte piste af! Anita heeft voldoende skimaatjes gevonden die haar hard lieten werken om ze bij te houden en zo was er voor ieder wat wils binnen de groep.


Web Site Development & Hosting by COMBELL, Design by TR.